niedziela, 7 marca 2010

[darowy ebook] Dla miłośników fotografii żywności

Dziś krótko i zwięźle (bo to nie ja przygotowałem dla Was ten smaczny kąsek). Tomek Jakusz opublikował pierwszą wersję swojego ebooka Food Styling & Photography.

Tomek zachęca do komentarzy - napisał, iż wszelkie refleksje oraz krytyka są mile widziane, dlatego go nie zawiedźcie! Prośba do marud i malkontentów - jeśli nawet znajdziecie jakieś błędy to po ich wypunktowaniu nie zapomnijcie podziękować Tomkowi za czas jaki poświęcił na udostępnienie nam swojej wiedzy z zakresu fotografii żywności.

Ponieważ ogromna większość czytelników nie jest świadoma, iż można szybko, w prosty sposób podziękować - oficjalnie rozpoczynam akcję o kryptonimie podziękuj Tomkowi za eBooka. Mam nadzieję, że (tak jak ja) doceniacie jego pracę, co pokażecie dodając komentarz pod wpisem na jego blogu: Food Styling & Photography. Zajmie to minutę czy dwie, a z doświadczenia wiem, że takie komentarze to na prawdę fajna, budująca sprawa, miły motywator do dalszych działań.

7 komentarzy:

  1. Hehe, dzięki Robert za ciekawą akcję, takie małe coś a cieszy :) pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  2. Nie ma sprawy, co prawda myślałem że przy takiej ilości odwiedzin dostaniesz z 200 komentarzy jak nie więcej... no cóż, trzeba przyzwyczajać się do faktu że dzisiaj ludzie chcą tylko brać, nie dając zupełnie nic w zamian (taki komentarz nic nie kosztuje, a na chwilę obecną dostałeś ich tylko 11... ebook pewnie został ściągnięty z 800 razy...).

    OdpowiedzUsuń
  3. Robert, nie liczyłem nawet na 20 komentarzy, już się przyzwyczaiłem, ludzie tak się rozleniwiają, że nawet pare słów ciężko wydusić. Na chwilę obecną ściągnięć jest nieco ponad 70 z bloga, no i z forum SB jakieś prawie 300 :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Bardzo dobry poradnik,idę eksperymentować :) dzieki za udostępnienie ebooka

    OdpowiedzUsuń
  5. Poradnik wypasik! Podejrzewam, ze w tej dziedzinie mozna niezle zglodniec zanim skonczy sie prace ;)

    OdpowiedzUsuń