Dziś krótko i zwięźle (bo to nie ja przygotowałem dla Was ten smaczny kąsek). Tomek Jakusz opublikował pierwszą wersję swojego ebooka Food Styling & Photography.
Tomek zachęca do komentarzy - napisał, iż wszelkie refleksje oraz krytyka są mile widziane, dlatego go nie zawiedźcie! Prośba do marud i malkontentów - jeśli nawet znajdziecie jakieś błędy to po ich wypunktowaniu nie zapomnijcie podziękować Tomkowi za czas jaki poświęcił na udostępnienie nam swojej wiedzy z zakresu fotografii żywności.
Ponieważ ogromna większość czytelników nie jest świadoma, iż można szybko, w prosty sposób podziękować - oficjalnie rozpoczynam akcję o kryptonimie podziękuj Tomkowi za eBooka. Mam nadzieję, że (tak jak ja) doceniacie jego pracę, co pokażecie dodając komentarz pod wpisem na jego blogu: Food Styling & Photography. Zajmie to minutę czy dwie, a z doświadczenia wiem, że takie komentarze to na prawdę fajna, budująca sprawa, miły motywator do dalszych działań.
niedziela, 7 marca 2010
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Hehe, dzięki Robert za ciekawą akcję, takie małe coś a cieszy :) pozdrawiam
OdpowiedzUsuńNie ma sprawy, co prawda myślałem że przy takiej ilości odwiedzin dostaniesz z 200 komentarzy jak nie więcej... no cóż, trzeba przyzwyczajać się do faktu że dzisiaj ludzie chcą tylko brać, nie dając zupełnie nic w zamian (taki komentarz nic nie kosztuje, a na chwilę obecną dostałeś ich tylko 11... ebook pewnie został ściągnięty z 800 razy...).
OdpowiedzUsuńświetny pomysł i wykonanie
OdpowiedzUsuńRobert, nie liczyłem nawet na 20 komentarzy, już się przyzwyczaiłem, ludzie tak się rozleniwiają, że nawet pare słów ciężko wydusić. Na chwilę obecną ściągnięć jest nieco ponad 70 z bloga, no i z forum SB jakieś prawie 300 :)
OdpowiedzUsuńSmaczna fotografia ;)
OdpowiedzUsuńBardzo dobry poradnik,idę eksperymentować :) dzieki za udostępnienie ebooka
OdpowiedzUsuńPoradnik wypasik! Podejrzewam, ze w tej dziedzinie mozna niezle zglodniec zanim skonczy sie prace ;)
OdpowiedzUsuń